Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Inget kan hejda kärleken
Isbn: 978-87-1173-932-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: January 2017
Narrator: Ida Olsson
Length: 5 hours 31 minutes

Audiobook

Inget kan hejda kärleken

Markisen av Fane är inom societeten beryktad som något av en Casanova, men han är likgiltig inför societetens vackra kvinnor och hans sanna passioner är hästar och konst. När han möter Cyrilla, dottern till en konstnär han beundrar, blir han dock omedelbart förhäxad. Han finner henne på samma gång gudomlig och mänsklig och Cyrilla blir i sin tur stormigt förälskad i honom. Men markisen är inte ute efter äktenskap och ödet skiljer dem åt när Cyrilla inser att hon inte kan göra vad han ber om.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone