Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Livet med kvantfysiska glasögon
Isbn: 978-91-8709-380-7
Publisher: Soderpalm publishing
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: November 2016
Narrator: Mikael Säflund
Length: 4 hours 0 minute

Audiobook

Livet med kvantfysiska glasögon

Nu finns äntligen den uppmärksammade boken Livet med kvantfysiska glasögon som ljudbok. Inläst av författarna och med massor av bonusmaterial och överraskningar!

Oavsett om du är singelpappa, fru, VD, helgon, syndare, Svensson, guzz eller pensionär kommer du att börja förändras så fort du tar denna bok i dina händer. För det är så kvantfysikens lagar fungerar.

Men vad är egentligen kvantfysik? Fysikerna menar att den som säger att den förstår kvantfysik har inget förstått! Den här boken radar inte upp de matematiska formler som fysikerna prövar i laboratorierna.

Vi tar istället av oss labbrockarna, kliver in i verkligheten, men behåller de kvantfysiska glasögonen på näsan. Hur blir det om vi applicerar fysikernas upptäckter och experiment i våra vanliga liv? De blir inte särskilt vanliga… Snarare magiska.

Med hjälp av bokens enkla förklaringar och experiment kan vi applicera kvantfysik i våra liv. Vi kan börja skapa de liv vi drömmer om. Och detta utifrån information som varken är baserad på tro eller övertygelser, utan på vetenskap i form av tusentals publicerade studier. Det är viktigt att veta eftersom det boken beskriver ibland kan verka mystiskt eller rentav förtrollande.

Trevlig lyssning! 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone