Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Djup och helande sömn - självhypnos
Isbn: 978-91-7747-003-8
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: August 2016
Narrator: Annalena Mellblom
Length: 35 minutes

Audiobook

Djup och helande sömn - självhypnos

Djup och helande sömn med självhypnos

Denna vägledda självhypnos av hypnoterapeuten Annalena Mellblom, är skapad och designat för att hjälpa dig att sova djupt och tryggt varje natt eller när det är dax för dig att sova.

Du kommer genom att använda denna vägledda självhypnos, skapa hälsosamma sömnrutiner, som kommer att serva dig i ditt dagliga liv.

Annalena Mellblom, leder dig mästerligt ner i en djup och helande sömn.

Hypnos:

Hypnos är ett framkallat tillstånd av samtidig avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett fullkomligt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. 

Därför kan du med stor tillit njuta av denna vägledda självhypnos som hjälper dig att sov djupt och tryggt till det är dax för dig att vakna, vilket kommer ge dig livslust och glädje i din vardag.

Självhypnos - genom att kontinuerligt lyssna till självhypnos, blir du hjälpt att förändra dina tankemönster, bryta vanor som inte gynnar dig och känna motivation till att leva ditt liv så det servar dig och ditt levene.

Vägledningen innehåller musik med delthavågor, som tas upp av din hjärna när du använder hörlurar och hjälper dig att komma ner i ditt naturliga djupa sömnläge.

Läs mer om Annalena Mellblom på:

annalenamellblom.com


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone