Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Glastronen (Första boken i Glastronen-serien)
Isbn: 978-91-7645-869-3
Förlag: Modernista
Kategori:
Romaner Barn & Ungdom Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2016

E-bok

Glastronen (Första boken i Glastronen-serien)

Första boken i den storsäljande Glastronen-serien

»Läs den om du är en fantasyälskare.« Betyg: 5 av 5 - Emilias boktips 

»Så spännande att man bara vill ha mer, mer och mer!« Betyg: 5 av 5 - Bokriket

»Handlingen är absolut briljant, och jag ÄLSKAR den. Lönnmördare, palatsintriger, magi och romanser. Vad mer kan man begära?« Petras bokblogg

I kungadömet Adarlan - där magi och gamla seder förbjudits, och där härskaren styr med järnhand - kallas landets främsta lönnmördare, 18-åriga Celaena Sardothien, till rikets vackra, skimrande glasslott.
Hon reser dit, inte för att mörda kungen, utan för att vinna sin frihet. Om Celaena besegrar tjugotre motståndare i en tävling mördare, tjuvar och soldater blir hon frigiven från fängelset och kommer att få tjäna som kungens kämpe.
Kronprinsen, Dorian Havilliard, kommer att utmana henne. Kaptenen för livgardet, Chaol Västfall, kommer att träna henne. Och båda kommer att försöka vinna hennes hjärta. Men något ondskefullt ruvar i glasslottet, något som är där i syfte att döda.
Celaenas kamp för sin frihet övergår till en kamp för överlevnad, till ett desperat försök att förgöra de mörka krafterna innan de utplånar hela hennes värld.
Glastronen är första delen i den storsäljande Glastronen-serien.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hennes böcker har översatts till mer än 35 språk och sålt i över 9 miljoner exemplar världen över. En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Grey's Anatomy. Sarah J. Maas är även aktuell med sin nya bokserie: Ett hov av taggar & rosor. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund.

»Celaena är en hjältinna att älska!« Prickiga Paula

»Oumbärlig läsning för alla som gillar episk fantasy.« USA TODAY

»Jag fastnade direkt i den här världen och hade jag inte haft lördagsjobb hade jag suttit uppe hela natten mellan fredag och lördag för att läsa ut den.« Vargnatts bokhylla



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone