Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Längtan (Bok #5 i Vampyrjournalerna)
Isbn: 978-16-3291-392-0
Förlag: Lukeman Literary Management Ltd
Kategori:
12-15 år 9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2015

E-bok

Längtan (Bok #5 i Vampyrjournalerna)

I LÄNGTAN (bok #5 i the Vampire Journals), vaknar Caitlin Paine för att upptäcka att hon än en gång har rest tillbaka i tiden. Den här gången har hon landat i 1700-talets Paris, en tid av stort överflöd, av kungar och drottningar - men också av revolution.

Återförenad med hennes sanna kärlek, Caleb, har de två äntligen den tysta, romantiska stund de aldrig hade. De spenderar sin idylliska tid tillsammans i Paris och besöker dess mest romantiska platser och deras kärlek växer starkare. Caitlin bestämmer sig för att ge upp sökandet efter hennes far, så att hon kan njuta av tiden där och spendera resten av sitt liv med Caleb. Caleb tar med henne till ett medeltida slott, nära havet, och Caitlin är gladare än hon någonsin drömt.

Men deras tid tillsammans är inte menad att vara förevigt och händelser inträffar som tvingar isär dem. Caitlin finner sig än en gång återförenad med Aiden och hans klan, med Polly och med nya vänner, medan hon fokuserar på sin träning igen, och på sitt uppdrag. Hon blir introducerad till den frikostiga världen av Versaiiles och stöter på rikedomar hon aldrig kunnat drömma om. Med måltider och fester som aldrig tycks ta slut är Versailles en egen liten värld. Hon blir glatt återförenad med sin bror, Sam, som också har rest tillbaka i tiden och som nu också har drömmar om deras far.

Men allt är inte så bra som det verkar. Kyle har också rest tillbaka i tiden - den här gången med sin onda sidekick, Sergei - och han är mer bestämd än någonsin på att döda Caitlin. Och både Sam och Polly faller djupare in i giftiga förhållanden, som hotar att förstöra allt runt om dem.

När Caitlin blir en sann och härdad krigare kommer hon närmare än någonsin att hitta hennes far och den mytiska skölden. Det action-packade slutet för Caitlin genom genom en virvelvind av Paris viktigaste medeltida platser, på en jakt efter ledtrådar. Men att överleva denna gången kommer att kräva färdigheter hon aldrig dömt att hon skulle besitta. Och att återförenas med Caleb kommer att kräva henne att göra det svåraste valet - och uppoffringen - i hela hennes liv.

"LÄNGTAN är välbalanserad. Det har den perfekta mängden ord och är en fantastisk uppföljare till de andra böckerna. Karaktärerna är väldigt trovärdiga och jag bryr mig verkligen om vad som händer med dem. Introduktionen av en historisk figur var ganska intressant och lämnade mycket att tänka på om denna boken.”

--The Romance Reviews



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone