Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Stjärnfall
Isbn: 978-91-8778-347-0
Förlag: Massolit förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2015

E-bok

Stjärnfall

Tio år har gått sedan den moderna civilisationens undergång, när all elektronik slogs ut av ett högteknologiskt angrepp. Livet har sakta börjat stabiliseras, men är faran verkligen över? Nedsläckningen, som perioden när elen försvann kallas, var troligtvis bara början. Nu står mänskligheten inför ett än större hot.

Militären Jocke är äntligen tillbaka i Sverige efter ett långt uppdrag i Mellanöstern och hoppas på ett lugnt liv. Storbonden Filip Stenvik har fått skydd av Federationen Västra Götaland men oroar sig för nya angrepp. Maximilian har vuxit upp till en man och gör sitt bästa för att bryta sig fri från barndomshemmet och gå sin egen väg. På Carlstens fästning samlar Bohusläns landshövding, Gustaf Silverbane, sina styrkor, medan forskningschefen Anna Ljungberg försöker analysera den motståndare de inte vet mycket om. Men tänk om fienden redan finns bland dem? Kanske närmare än någon kan ana …

Stjärnfall är den actionfyllda uppföljaren till Lars Wilderängs dystopiska roman Stjärnklart. Film-och tv-rättigheterna till Stjärnklart är sålda till produktionsbolaget Bob Film.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone