Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Förrådd (Bok #3 i The Vampire Journals)
Isbn: 978-16-3291-249-7
Förlag: Lukeman Literary Management Ltd
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2015

E-bok

Förrådd (Bok #3 i The Vampire Journals)

”Det spännande slutet på FÖRRÅDD får läsaren att andlöst flämta efter mer, och FÖRRÅDD får högsta betyg för sitt snabba tempo och fantasifulla handling.”
--The Dallas Examiner

I FÖRRÅDD (Bok #3 i The Vampire Journals), vaknar Caitlin Paine upp ur en djup koma och inser att hon nu blivit omvänd. Nu är hon en sann fullblodsvampyr, och hon häpnar över sina nya krafter, som flygförmåga och övermänsklig styrka. Hon upptäcker att hennes stora kärlek, Caleb, fortfarande står vid hennes sida, i tålmodig väntan på att hon skall friskna till. Hon har allt hon någonsin kunnat drömma om.

Tills allt plötsligt går fruktansvärt fel.

Caitlin förfäras när hon upptäcker Caleb med hans ex-fru, Sera, och ber honom att gå innan han får en chans att förklara. Förvirrad och med brustet hjärta vill Caitlin inget annat än krypa ihop och dö. Enda trösten är hennes vargunge, Rose.

Caitlin finner också tröst i sina nya omgivningar. Hon har förts till en hemlig ö i Hudsonfloden – Pollepel – till ett elitförbund av tonårsvampyrer, både killar och tjejer och sammanlagt tjugofyra till antalet med henne. Hon förstår att det här är ett ställe för utstötta, precis som hon själv, får en ny bästa vän, Polly, och inleder sin elitträning i strid för vampyrer. Hon inser att hon till sist funnit en plats som hon kan kalla sitt hem.

Men ett stort vampyrkrig tornar upp sig, och hennes bror, Sam, är fortfarande där ute någonstans, kidnappad av Samantha. Även den ondskefulle Kyle, som nu har det mystiska svärdet, är på krigsstigen, fast besluten att föröda New York. Trots att hon nu funnit ett nytt hem, och en ny romans med den mystiske vampyren Blake, så vet Caitlin att hon inte kan dröja länge på ön innan ödet kallar henne igen. Hon är trots att fortfarande ”den enda”, och alla förväntar sig att hon skall finna sin far och det vapen som kan rädda dem alla.

Sliten mellan nya vänner och kvardröjande känslor för Caleb måste hon bestämma sig för var hennes verkliga lojaliteter ligger, och om hon är beredd att riskera allt för att försöka finna Caleb igen och ha honom tillbaka i sitt liv…

”FÖRRÅDD är en utmärkt del av serien. Morgan Rice har verkligen kommit med en vinnarserie. Tempot är högt, fyllt av action, kärlek, spänning och intriger. Om du inte läst hennes första två romaner, gör det, och lägg sedan vantarna på FÖRRÅDD.”

”FÖRRÅDD har bra romantik, en stark handling, massor av action och ett väldigt högt tempo. Rice har lyft hela berättelsen till ett högre plan. Det är så fullt av fantastiska överraskningar att man inte vill lägga ned den innan slutet.”
--Romance Reviews


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone