Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Positiv Meditation med självstärkande budskap
Isbn: 978-91-9770-655-1
Förlag: Mia de Neergaard i Sverige
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: november 2014
Uppläsare: Mia de Neergaard
Length: 56 minuter

Ljudbok

Positiv Meditation med självstärkande budskap

Positiv Meditation är en ny form av ljudbok med underbart guidade och djupt avslappnande meditationer, fyllda med självstärkande kärleksfulla budskap.

Du kan själv välja hur du vill använda Positiv Meditation, om du vill du lyssna på meditationerna var för sig, tillsammans i en enda härligt lång meditation eller så kombinerar du dem på ett sätt som känns bra för dig, utifrån den tid du har och vad du vill uppnå, när på dagen du lyssnar och hur du vill känna dig och må efteråt.

Positiv Meditation är för vår nya tidsålder och för dig som önskar inre balans och positiva förändringar. När du lyssnar på ljudboken regelbundet, höjs din egen energinivå. Du är med och skapar din framtid så som du vill ha den. Du får uppleva din naturliga livskraft, ökad glädje och kreativitet. Det är nästan som magi… 

Mia´s varma och mjuka röst leder dig i samklang med vackra, harmoniska toner av harpa, piano, gitarr, helande naturljud, havets vågor och stilla fågelsång.

1. Du har redan lyckats. 4:57
2. Uppskattning. 8:33
3. Du är alltid älskad. 23:27
4. Skapa ditt drömliv. 8:07
5. Uppvakande. 5:11
6. Tystnad. 5:00

Mia de Neergaard är uppskattad och ansedd lärare i personlig utveckling med drygt 20 års erfarenhet. Mia leder dig till din högsta potential och hjälper dig att vara närvarande i livet - nu när det pågår.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone