Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Ett bindande löfte
Isbn: 978-91-7537-124-5
Förlag: Damm Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2014

E-bok

Ett bindande löfte

Frilansjournalisten Luke drömmer om att skriva en storsäljande true crime-biografi. När han tvingas fly till Brighton för att komma bort från sin sjukligt svartsjuke pojkvän snubblar han över den perfekta storyn.

Joss Grand är numera fastighetsmagnat på rätt sida av lagen, men på sextiotalet var han en del av Brightons undre värld. Tillsammans med sin sadistiske gangsterkollega Jacky Nye styrde han staden med järnhand – tills Nye mördades och slängdes i havet. Joss Grands alibi är vattentätt och ingen har dömts för mordet, så Luke bestämmer sig för att ta reda på vad som faktiskt hände. Han lyckas mot alla odds övertala Grand att berätta om sitt förflutna och Luke får en större inblick i den åldrande före detta brottslingens liv än någon annan lyckats få. Men är Grand verkligen så omvänd som han påstår? Och vem var egentligen kvinnan i den röda kappan som sågs fly från brottsplatsen?

Luke når allt närmare sanningen, men vissa sanningar bör förbli begravda. För sent inser Luke att han har försatt både sig själv och sina närmaste i livsfara.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone