Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Evigheten är nära
Isbn: 978-91-6375-370-1
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Lyrik
Tillgänglig sedan: juni 2014

E-bok

Evigheten är nära

EVIGHETEN ÄR NÄRA är ett resultat av en livsvandring och längtan efter en djupare relation med den evige, Gud. Det finns få motsvarigheter till denna mycket personliga diktsamling. På ett begränsat utrymme ger den en inblick i en mans sällsynta djup och klarhet.
Dikterna i denna bok gestaltar en brors, makes, fars, mor-/farfars och väns kallelse till ett liv i enkelhet och gemenskap som för mig som son lämnar djupa intryck. Min förhoppning är att den kommer göra detsamma med dig. Så luta dig tillbaka, för ”evigheten är nära”.
Lakis Vravossinos.

”Evigheten sammanföll med verkligheten.
Jag existerar, lever, dör och lever i evighetens verklighet.”

Christos Vravossinos föddes i Grekland 1948 och studerade i Thessaloniki där han tog ingenjörsexamen. I slutet av 1970-talet flyttade han med sin familj till Sverige. Fortsatta studier i Växjö och Örebro resulterade i en lärar- och en teologiexamen. Arbetet som lärare har Christos Vravossinos kombinerat med församlingstjänst med undervisande och vägledande uppgifter i såväl Sverige som Grekland.

Christos Vravossinos har tidigare publicerat ?????e? µeta??e?te – Greker, omvänd er (Athens independent Press 1996) och ?? f?? t?? ??sµ?? – Världens ljus (Athens independent Press 2002).



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone