Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Stopptid
Isbn: 978-91-8734-744-3
Förlag: Weyler förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2014

E-bok

Stopptid

Sven har tröttnat på sitt arbete som jurist, ja på Tyskland över huvud taget, och ?yttat till Lanzarote där han livnär sig på att lära rika tyskar dyka. Tillsammans med Antje, mer kollega än ?ickvän kanske, driver han sin exklusiva verksamhet avsides på lavaön.

Dit kommer Jola och Theodor, hon en ung och vacker skådespelerska som drömmer om att lämna TV-såporna för stor?lmer, han en författare med lång skrivpaus bakom sig och osäker framtid. De är beredda att betala väldigt mycket för nya, starka upplevelser. Och Sven levererar.

Juli Zeh utnyttjar denna storslagna men sterila miljö för att låta alla möjliga laddningar stiga till ytan: politiska, kulturella och inte minst sexuella. I Tyskland har hon, trots sin ungdom, länge varit respekterad. Med Stopptid blev hon en bästsäljare.

»Juli Zeh har lyckats med en rysande vacker psykthriller.« Stern

»Med raf?nemang spinner Juli Zeh trådarna i sin historia om sanning och lögn och fångar läsaren i nätet. Briljant.« Cosmopolitan

»Juli Zehs triangeldrama kan utan problem mäta sig med den amoraliska thrillerns mästarinna, Patricia Highsmith.« Brigitte



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone