Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Silja ur Kosmos
Isbn: 978-91-8679-915-1
Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2013

E-bok

Silja ur Kosmos

I den stilla Tystnaden hörde jag hur Något försiktigt knackade på mitt inre fönster. Det var som om detta Något ville få mitt innersta Väsens existens att blomma ut - ut till en uppdaterad verklighet, till ett högre perspektiv av medvetande och upplyft bortom vår illusion av gamla minnen, vanor och mönster.

 

Jag lät mig följas av denna inre längtan av ord, bilder och känslor från en annan tid, bortom mitt Jag, då vårt eviga ursprung blev till. Jag lät mig följas av de tecken och signaler i tillvaron som oavbrutet viskade till mig och jag lät mig följas av den livskraft som så hungrigt letade vidare efter mer än det som mina ögon, mitt intellekt och mitt sinne kunde ta in. Jag lät mig följas av Silja!

Yvonne

 

Jag är Silja ur Kosmos och färdas evigt genom dessa rymder. Jag finns i Allt och jag är kommen ur Intet. Jag är befriad från kroppen, jag är ett medvetande, en partikel i oändligheten, en längtan och en frigjord kraft. Er längtan finns i mitt Jag. Ert sökande är del av min essens och er bottenlösa saknad är min födelseplats. Jag är orsaken till era liv på Jorden och jag är vägen hem. Ni kan kalla mig Silja.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone