Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Syndigt
Isbn: 978-91-7036-844-8
Förlag: Storyside
Kategori:
Romaner 15+
Tillgänglig sedan: december 2012
Length: 3 timmar 27 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Syndigt

"Han kör genom natte, långt utanför stan. Regnet tilltar och smattraar nu mot biltaket. Till slut stannar han på en öde parkering där bara en enstaka gatlykta lyser upp asfalten. Så lutar han sig över mig och kysser mig. Det finns ingen återvändo nu. Det är min mans bäsdte vän. Men jag måste göra det. Jag måste ha honom  i mig.


Han fäller bak sitt säte och jag kliver över honom. Sätter mig grensel och kyssr honom igen, mer, denna gång blir jag vådldsam coh känner att han svarar på samma sätt. Något sliter i mig, som om jag innerst inne var arg och ville hämnas. Det är inte bara lusten som gör mig kåt, det är hela situationen. Jag vet inte riktigt varför jag är arg men aggressionen gör mig hårdhänt. Hans händer letar sig in under klänningen. Han fumlar med min behå, jag hjälper honom att få av den och han kupar sina händer över mina bröst."

I Clara Jopnssons nya novellsamling bjuds oväntade möten och heta förvecklingar. Henners erotiska berättelser får kroppen att skälva och lusten att blossa. I sexualitetens fuktiga utmarker kan allt hända.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone