Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Härskarteknik (reviderad utgåva) : Den fula vägen till makt
Isbn: 978-91-3713-905-0
Publisher: Bokförlaget Forum
Category:
Psychology
Accessible since: October 2012

E-book

Härskarteknik (reviderad utgåva) : Den fula vägen till makt

Boken Härskarteknik har hittills sålt i över 125 000 exemplar. I den här nyutgåvan har härskarteknikerna blivit fler och tipsen för att hantera besvärliga typer ännu vassare. Den nya ”martyrmetoden” avslöjar de inte helt ovanliga personer som manipulerar sin omgivning genom att spela på skuldkänslor och agera martyr.

Härskarteknik handlar inte bara om män som förtrycker kvinnor eller chefer som missbrukar sin makt. Tvärtom är det något som vi alla, oavsett kön, ålder och position, använder mot varandra. Problemet är att de flesta inte vet om det. Här får vi hjälp att sätta fingret på när och hur det sker.

Elaine Eksvärd definierar åtta huvudtyper av härskartekniker och exemplifierar med människors egna berättelser. Hon delar även med sig av egna erfarenheter och föreslår med humor och värme hur vi ska tackla jobbiga situationer. I den här reviderade utgåvan finns helt nya exempel och retoriska knep. Alla som lider av nationalsyndromet konflikträdsla har nu en handbok i hur man säger besvärliga saker snyggt, men också hur man genomskådar de fula typerna. Tänk på att det bästa sättet att bevara en konflikt är att inte ta den.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone