Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Det blir alltid som man tänkt sig
Isbn: 978-91-8671-901-2
Publisher: A Nice Noise
Category:
Psychology
Accessible since: May 2012
Narrator: Olof Röhlander
Length: 4 hours 28 minutes

Also available as: E-book
Audiobook

Det blir alltid som man tänkt sig

“Jag hade tänkt skriva en bok, men fick inte till det. När jag såg Malte den där morgonen visste jag precis hur boken skulle vara. Jag fick ett klart tydligt mål som jag visualiserade. Nu håller du den i din hand. Har du också en tanke eller en dröm som inte riktigt vill bli av?! Så är det för många av oss. Det är tufft att känna att vi själva har makten över våra liv och drömmar. Gemensamt för många framstående personer är att de har mental styrka och den går att träna upp!”

Med den här boken får du verktyg och en knuff på vägen att konkretisera dina drömmar, ta fram dina mål och staka ut vägen till ditt nya liv. Olof ställer frågorna och du ger svaren.

Tips! Ha en anteckningsbok och penna vid din sida när du lyssnar på boken. Du kommer snart att ha genomfört en nutidsanalys, satt mål och dragit upp riktlinjerna för hur du tänker dig att ditt liv skall bli och hur du skall ta dig dit. Ta möjligheten att skriva ditt livs affärsplan! Så där ja, nu kör vi!

”De principer och metoder som Olof lär ut i boken kommer att hjälpa läsaren att göra förändringar som leder till ett bättre liv. Kopplingen till den mentala träningen ger också boken ett speciellt värde. Den visar vägen från tanke till handling och kan ge mer positiva och påtagliga effekter än de flesta andra böcker i ämnet”. /Lars-Eric Uneståhl

“Olof betonar att det verkligen är träning som bygger mental styrka och ger också en mängd förslag på både trovärdig och nyttig, oftast tankemässig, träning med olika tekniker som hjälp”. /Gunnar Westling, Bibliotekstjänst

Olof Röhlander kallar sig mental styrketränare och är licensierad mental tränare, certifierad coach och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget, Örgryte Fotboll och som ordförande i Riksförbundet för mentala tränare. I januari 2010 utnämndes Olof till Årets Föreläsare 2009 av SAJ Förmedlingsbyrå. Läs om Olof på www.upphopp.se"

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone