Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Begravningsplatsen i Prag
Isbn: 978-91-7483-025-5
Publisher: Earbooks
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: May 2012
Narrator: Björn Granath
Length: 17 hours 41 minutes

Also available as: E-book
Audiobook

Begravningsplatsen i Prag

Simone Simonini har levt ett dubbelliv. Till det yttre har han varit en antikhandlare i Paris men bakom den stillsamma fasaden har han ägnat sig åt förfalskningar av brev och andra dokument. Förfalskningar som ändrat historiens gång. På ålderns höst bestämmer sig Simonini för att det är dags att avslöja sanningen. Äventyret kan börja.

Begravningsplatsen i Prag är en fartfylld, myllrande och oavbrutet spännande roman om frimurare, häxor, satanister och tempelriddare i 1800-talets Europa. Med undantag för Simonini har alla de personer, händelser och dokument som Eco berättar om sina motsvarigheter i den faktiska historien; romanen är en "sann" historia om en tid och en värld där sanningen stod mycket lågt i kurs; där allt var lögn, sken och plagiat, där ingenting var vad det utgav sig för att vara.

Umberto Ecos nya roman – hans bästa sedan Rosens namn enligt en enig italiensk kritikerkår – ger en spännande inblick i 1800-talets dynamiska historia och kastar samtidigt ett avslöjande ljus över vår samtid och dess många förfalskare.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone