Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Brida
Isbn: 978-91-8582-542-4
Publisher: Earbooks
Category:
Novels
Accessible since: May 2012
Narrator: Louise Raeder
Length: {0} hours {1} minutes 6 hours 17 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Brida

BRIDA, en ung och vacker irländsk kvinna, uppsöker en mästare för att lära sig magi. Mästaren tvekar, trots att han ser att hon har en gåva, men beslutar sig sedan för att ställa henne inför en rad hinder som ska hjälpa henne att övervinna sin rädsla.

Sökandet efter magin leder henne också till häxan Wicca, som börjar undervisa henne i häxornas grundläggande mysterier. Med Wiccas hjälp ger sig Brida ut på en inre resa för att finna sin gåva; hon upptäcker andra liv och reinkarnationer och måste konfronteras med sin längtan, sina farhågor, sin oro.

Den största lockelsen för Brida är dock att finna sin andra hälft: den som behärskar månens tradition vet när hon står inför själens andra halva. Samtidigt tvekar hon.

Det skulle visserligen betyda att hon aldrig mer behövde lida av ovisshet – men också att livet skulle förlora lite av sin charm. Vill hon verkligen lära sig traditionen som kan avslöja vem som är hennes andra hälft? Är det någon hon ännu inte har träffat, eller finns han närmare än hon tror?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone