Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Gamla testamentets teknik - Eller. Hur man lurar en halvvild nomadstam
Isbn: 978-91-8942-470-8
Publisher: Serum
Category:
Religion & Beliefs
Accessible since: November 2011

E-book | 28 days for loan

Gamla testamentets teknik - Eller. Hur man lurar en halvvild nomadstam

Lika bra att säga det på en gång. Denna bok är en provokation. Säger det en gång till men nu med stora bokstäver. DENNA BOK ÄR EN PROVOKATION. Den angriper på ett stenhårt sätt ett fundament i många människors liv och deras ”sanning”.
Rena rama ”Satans verserna”, fast då på svenska och mot den kristna kyrkan.
Vi lever i 2000-talet nu. Börjar det ändå inte bli dags att börja ifrågasätta ”ögonvittnesbeskrivningar” som är flera tusen år gamla. Och som sen skrevs ner hundratals år efter det att de påstås ha inträffat? Och då är det ändå över tusen år sen som texten, som aldrig får ifrågasättas, skrevs. Antingen brukar folk ta till sig den till fullo - eller också är alternativet att helt förkasta texterna i Bibeln. Leif Andersson har hittat en tredje väg i sin bok och säger: Visst, kanske dessa s.k. mirakel inträffade - men har du ifrågasatt om HUR de inträffade? Eller varför? Vilka tjänar på att historierna hålls vid liv och aldrig skärskådas?
Är inte många ”mirakel” som skildras i Bibelns gamla testament, rätt snarlika trick som en ordinär Las Vegas-trollkonstnär gör daglidags? Fordras det av alla ”Gudomliga mirakel” som är onämnda i Gamla testamentet i Bibeln att det verkligen är en ”Gud” som gör dem? Följ med på Leif Anderssons resa då han på ett vetenskapligt sätt skärskådar Bibeln och dess ”mirakel” i hans e-bok: Gamla testamentets teknik. Eller. Hur man lurar en halvvild nomadstam”


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone