Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Den vita lejoninnan
Isbn: 978-91-7343-188-0
Förlag: Leopard förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Den vita lejoninnan

En man får ett uppdrag. han heter Victor Mabasha och bor i ett eländigt skjul i den sydafrikanska Transkeiprovinsen. Han ska mörda någon vars namn tills vidare förblir hemligt. En högt uppsatt man i Sydafrika. President de Clerk, tror han.

Men Victor tar fel. Den han skickats ut för att döda är den man som alla inser kommer att bli landets näste president. Frihetshjälten Nelson Mandela.
I Ystad beger sig fastighetsmäklaren Louise Åkerblom ut för att besiktiga ett hus. Men hon kör fel. Hon hamnar på ett ställe där hon inte borde ha hamnat. Gode Gud, hjälpe mig! hinner hon tänka.
Kommissarie Wallander känner intuitivt att hennes försvinnande måste tas på allvar. Snart har han hamnat mitt i en utredning som inte liknar någon annan han har varit med om.
En konspiration på världspolitisk nivå.
Ett nät av ondska som spänns över kontinenten.

"Det här är en väldigt tilltalande deckare. Berättelsens genomtänkta förlopp hjälper till att lyfta fram det ohyggliga som ibland kan finnas gömt bakom vardagslivets fasader. Det vore heller ingen oförskämdhet att jämföra Mankell med mästaren, Georges Simenon" skrev The Irish Times.

Henning Mankells böcker om kommissarie Wallander har sålt i närmare 25 miljoner exemplar över hela världen. Prisbelönta. Filmatiserade. Den vita lejoninnan är den tredje boken i serien.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone