Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Villospår
Isbn: 978-91-7343-190-3
Förlag: Leopard förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Villospår

En kvinna brinner i rapsfältet. Hon flammar som en fackla mot den klarblå skyn. Kort därefter hittas en före detta justitieminister ihjälhuggen och skalperad utanför Ystad. Samma öde drabbar en tvivelaktig konsthandlare i Bjäresjö. Denna rekordvarma sommar, då svenskarna sitter klistrade vid TV-apparaterna under fotbolls-VM, går en seriemördare lös i Skåne.

Kommissarie Wallander leder en utredning som alltmer liknar en mardröm. Han inser att det fruktansvärda snart kommer att hända igen.

Någonstans i ett slutet rum fullbordar någon sin förvandling. Medan trummorna dånar från bandspelaren drar han de sista strecken på sin ansiktsmålning. Han konstaterar att vapnen är skarpslipade och lämnar ljudlöst rummet. En krigare drar åter ut i strid.

"Henning Mankells hjälte och beskrivningarna av hans fädernesland är både välstrukturerade och tillfredsställande och om du inte mött kommissarie Wallander förut råder jag dig att göra hans bekantskap så fort som möjligt" skrev The Irísh Independent.

Henning Mankells böcker om kommissarie Wallander har sålt i närmare 25 miljoner exemplar över hela världen. Prisbelönta. Filmatiserade. Villospår är den femte boken i serien.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone