Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Ett fall för Måna Gast
Isbn: 978-91-2974-452-1
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
6-9 år
Tillgänglig sedan: december 2023

E-bok

Ett fall för Måna Gast

"Detta är boken för barn som kan läsa enkla kapitelböcker själva, gillar deckare eller roas av tanken på en tvärtomvärld där monster är som vanliga människor. Gustaf Lord, som tidigare bland annat illustrerat serien Yumi & Tomu, har skapat roliga och detaljrika illustrationer i seriestil på i princip alla uppslag. Detta är en mysdeckare av den snällare sorten som har glimten i ögat." Helhetsbetyg: 4. – Annika Lundeberg, BTJ

Slemmiga, stinkande och pälsiga, gulliga och livsfarliga. I Monsterstaden finns alla slags monster man kan tänka sig – inklusive vampyrer, häxor, skräcködlor, livs levande skelett och tama skorpioner. Här bor också Måna Gast, ett litet spöke med talang för att lösa brott. När stadens gamla detektiv, den ruggiga ugglan, börjar missa viktiga ledtrådar ser Måna sin chans. Hon behöver ju ett jobb så att hon kan tjäna egna pengar! Och tillsammans med sin varulvsvän Varg tar hon sig an sitt allra första kluriga fall.

Mysterier i Monsterstaden är en ny serie som kombinerar mysdeckargenren med skruvad monsterhumor. För de detaljrika och finurliga bilderna står illustratören Gustaf Lord.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone