Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Svart brev från Kina
Isbn: 978-87-2706-062-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Svart brev från Kina

Mikael är ett matematiskt geni och oslagbar i finansvärlden. Men under finanskrisens utbredning visar det sig att Mikael har begått ett fatalt misstag och hans trovärdighet är ett minne blott. Skamsen, och i ren självbevarelsedrift, flyr han Helsingfors för en ny karriärsbana i Shanghai.

Drömjobbet på ett biomedicinskt laboratorium leder dock in Mikael på en snårig väg. Han upptäcker snabbt att allting inte står rätt till. Det kinesiska laboratoriet verkar knappast enligt de etiska regler han är van vid som europé och experimenten de utför tycks vara direkt livsfarliga. Men desto närmare Mikael kommer sanningen ju farligare blir han för systemet.

Hur ska han agera för att avslöja den kinesiska organisationens oetiska tillvägagångssätt utan att äventyra sin säkerhet? Vem kommer att lyssna på en västerlänning i det nya hemlandet?



Björn Sundell (1954) är en finsk författare, journalist och omvärldsanalytiker född i Helsingfors. Han debuterade som författare 2006 med "Den store mannens skugga" och har sedan följt upp med fler kriminalromaner.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone