Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Vision
Isbn: 978-91-8873-937-7
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2018
Uppläsare: Freddie Roth
Length: 15 minuter

Ljudbok

Vision

Du skapar en personlig vision av dig själv i framtiden, en målbild som uttrycker ett livsmål hos dig. Något som du VERKLIGEN vill uppnå, där du har skapat en bättre tillvaro för dig själv och andra. En sådan vision ger dig energi, skapar mening och tillfredsställelse i ditt liv.  

Detta är det andra träningsprogrammet som kommer efter den mentala grundträningen AVSLAPPNING. Här får du träna upp din självkänsla, ditt självförtroende, arbeta med dina målbilder och Din vision. Träningen utförs lämpligast under 4 - 5 veckors tid.

Självbilden är en sammanfattning av självkänsla, självrespekt, självtillit, självförtroende etc. Din självbild utgör grunden för hur du kommer att lyckas i livet. Ditt självförtroende är ditt eget ansvar. Det bygger du upp genom systematisk Mental Träning och sen låter du ditt självförtroende påverka det som händer. Attraktiva målbilder programmeras i det mentala rummet eller platsen och ger dig energi, inspiration och engagemang, som du bär med dig i vardagen. Din vision är en vision av ditt framtida Jag, en målbild som uttrycker ett livsmål hos dig.

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. Han är fd elit idrottsman som valt att utbilda sig inom personlig utveckling och hans intresse för mental träning grundar sig i hans egen fotbollskarriär.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone