Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Nattvakten (Jubileumsserien, del 1)
Isbn: 978-91-8868-142-3
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2018

E-bok

Nattvakten (Jubileumsserien, del 1)

Den stora skridskobanan i Göteborg är dekorerad med isskulpturer och gnistrande granar. Förälskade par och familjer njuter av stämningen. Men så gör en liten flicka en fasansfull upptäckt: I en av isskulpturerna ser hon en infrusen man. Den döde visar sig vara en av stadens politiker, Lennart Starck. Fallet får högsta prioritet hos Göteborgspolisen, där Sandra Haraldsson erbjuds en ny tjänst.
Hennes kollega Dennis Wilhelmson är tjänstledig och studerar musikhistoria i Stockholm. Där träffar han Jasmin som han lärt känna på skolan. Men plötsligt försvinner Jasmin utan förklaring. Spåren leder Dennis mot Amsterdam han dras in i en härva av otäcka händelser och inser snart att han befinner sig i livsfara. Nattvakten är den världsberömda målningen av Rembrandt som hänger på Rijksmuseum i Amsterdam. Men vad kan mästerverket ha med Jasmins försvinnande att göra? Och med den döde politikern i Göteborg?   

ANNA IHRÉN, författaren bakom succéserien Morden på Smögen, är uppvuxen i Stockholm och Göteborg. I Nattvakten  första boken i Jubileumsserien  förenar hon de två städerna i en ny serie, där huvudkaraktärerna från Smögen-böckerna får följa med till storstaden. Ett måste för alla som blivit uppslukade av Morden på Smögen. Nattvakten är inspirerad av skandinaviska deckarsuccéer som Bron och Brottet.  



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone