Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för I flodpiraternas spår - Två svenska pojkars äventyr i det nutida Kina
Isbn: 978-91-3220-434-0
Förlag: Storytel Publishing
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: november 2017

E-bok

I flodpiraternas spår - Två svenska pojkars äventyr i det nutida Kina

Jonny gripes av en allt mer till tagande oro. Det börjar gå runt för honom vid tanken på att även de kanske kunnat råka ut för Sin-tse-pen och dennes band.

Men nu är allt åter tyst igen där ute, medan Jonny står kvar i gathörnan och spejar och hans kinder brinna av oro under det att han allt mer undrar över vad som kan ha hänt.

Jo, nu lyser det till där nere på gatan som leder till floden och hamnen. Det är skenet från ett par kinesiska papperslyktor, som svänga av och an i den tilltagande blåsten. Vid detta sken kan han också skymta konturerna av några gestalter, som närma sig.

Någon minut senare ser han att det är en liten grupp av stadens vakthållning. Mellan sig för den med sig ett par republikanska soldater av vilka den ene gång på gång försöker slita sig lös.

B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone