Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för 30 dejter på 30 dagar
Isbn: 978-91-9840-969-7
Förlag: Lovereads by Forum
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2017

E-bok

30 dejter på 30 dagar

Melissa, eller Bernie som hon kallas, har aldrig brytt sig om berömmelse. Som bibliotekarie på ett universitetsbibliotek är det heller inte särskilt ofta möjligheten att bli kändis uppenbarar sig. Men när en video av ett frieri som äger rum i biblioteket blir en viral succé, är det inte de nyförlovade som uppmärksamheten riktas mot, utan mot Bernie som i en helknasig min himlar med ögonen åt hela spektaklet. Snart är ”Ogillande bibliotekarien” ett begrepp som snurrar runt i alla sociala medier.

Colin är journalist och om han inte får ett scoop snart är troligtvis hans karriär som dejtingrådgivare i en ung, hipp nättidning över. Trots hans egna högst bristfälliga meriter på dejtingscenen lyckas han till sin chefredaktör pitcha idén om att hitta dejter till de odejtbara - till exempel Bernie.

Bernie tror inte på lyckliga slut och klarar sig alltid utmärkt på egen hand. Men hon har också svårt att motstå en utmaning. Hon går alltså med på Colins förslag om att dejta 30 olika män på 30 dagar. Men det blir inte den hon tänkt som vinner hennes hjärta till slut.

30 dejter på 30 dagar är den första, helt fristående, delen i en serie om kärlek på bibliotek.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone