Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Anagram
Isbn: 978-87-1186-075-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 9 timmar 54 minuter

Ljudbok

Anagram

'Hon satt stilla länge och kröp sen ut i köket, reste sig vid telefonen på väggen och ringde 112. När hon sa sitt ärende, att hon kände sig hotad av en man, blev hon kopplad någonstans. Då lade hon på luren eftersom hon hörde ljud utanför dörren. När hon efter några minuter blev uppringd av en vänlig kvinna som sa att det var från polisen, hade hon haft svårt för att prata och framföra sitt ärende. Det hördes något vid ytterdörren igen. Hjärtat dunkande som om det ville lämna bröstkorgen och hon fick inte fram några ord. En nyckel stacks i dörrlåset.'

Polisinspektör Annika Vester är en erfaren brottsutredare på Kriminaljouren, men morden på en medelålders dam och hennes åldrige granne är ett nytt fall som förbryllar henne. Annika börjar nysta i fallet och med hjälp av sin kollega Peter följer hon ledtrådarna tillbaka till 60-talet och en chockerande historia uppdagas.

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.

I Cherstin Juhlins böcker Anagram, Bryggan och Collage får vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spännande kriminalromaner så tar böckerna upp realistiska arbetsförhållanden inom polisen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone