Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för I likets vänkrets
Isbn: 978-91-8759-578-3
Förlag: Ordberoende Förlag AB
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

I likets vänkrets

Veera, Miriam och Erika ser fram emot att fira midsommar i välbehövligt lugn och ro. Miriam och Erika på Öland i det hus Miriam skaffat och Veera i Kallhäll. På väg till Öland tar Miriam och Erika en omväg förbi Miriams bror i Ystad där de blir ombedda att hjälpa en kvinna som säger sig vara hotad av sin man. Efter att ha tagit sig an uppgiften ser de inget annat råd än att ta kvinnan med sig på resan. Samtidigt smider de planer på att tillsammans med Veera använda sina kunskaper i ämnet och starta ett konsultföretag. Det finns ju så många svinpälsar världen över, minst en bakom varje hörn.
Det blir emellertid inte som de tänkt sig. Istället för lugn och ro hamnar de mitt i ett tumult av ytterligare en utsatt kvinna, två torpeder och ett synnerligen opraktiskt lik. Med list, fantasi, skådespelartalanger, ett vedträ och diverse omvägar försöker Veera, Miriam och Erika slingra sig ur knipan samtidigt som en skrämmande skugga från det förflutna svävar över dem.

"Jag säger bara "Makkara! Davidson har lyckats igen!" Det här är böcker jag gillar och blir glad av! Och både jag och min man (som också drabbats av Veera-viruset) vill gärna läsa fler äventyr med dessa tre damer." Boklysten

"Äntligen en rolig deckare! Tre starka kvinnor tar saken i egna händer och hjälper både sig själva och andra. En bok med mycket humor och glimten i ögat. Veera måste vara en av svensk litteraturs häftigaste kvinnor.
Måste läsas!" Mona



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone