Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Bli rik-bli lycklig
Isbn: 978-91-7747-976-5
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: februari 2017
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 42 minuter

Ljudbok

Bli rik-bli lycklig

Programmera ditt sinne för att bli rik och lycklig!

Du vill bli rik. Du vill bli lycklig. Detta program handlar inte om att åstadkomma dessa resultat över natten. Du kan bli snabbt rik genom att vinna på Lotto, men då handlar det inte om något som inträffat på grund av självhypnos. Detta program handlar i stället om vad ödet bestämt för din räkning. Eller vad du är ämnad för, vad som är förbestämt. Programmet handlar också om att styra dina tankar, känslor och beteenden i rätt riktning. Negativa och snedvridna tankar, som lagrats i ditt undermedvetna, kan i längden vara förgörande. Det är dags att ta hand om rikedomen i ditt liv och låta det hända. Bara vetskapen om att du äger denna rikedom kan hjälpa dig att komma närmare målet. Men det krävs mer än att bara ha denna vetskap, du måste också känna det längst inne.

Ditt undermedvetna är nyckeln till finansiell rikedom och förverkligande. Det finns inom dig en obegränsad källa till framgång och energi. De flesta människor kommer aldrig att dra nytta av detta fantastiskt kraftfulla redskap, och orsaken är att dom inte vet hur man använder sig av det. Lösningen är självhypnos. Genom att gå djupt ner i ditt inre och låsa upp dörren till dina inneboende krafter, blir det möjligt att släppa loss din sanna potential.

Självhypnos handlar om att para ihop ditt undermedvetna med de mål som du har i livet. Syftet är således att lära dig att med öppna ögon hitta möjligheterna, och att sedan anpassa ditt undermedvetna till att göra allt som är nödvändigt för att bli "rik". I detta ingår att kunna hitta den talang och de förmågor som just du har.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone